30.5.10

Patates Yuvasında Yoğurt Soslu Havuç




Malzemele
r
-4 adet haşlanmış patates
-2 tane havuç
-1 tutam dereotu
-4 yemek kaşığı yoğurt
-yarım limon suyu
-4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
-tuz , karabiber

Yapılışı
Patatesleri iyice ezip, limon suyu , tuz, karabiber, ince kıyılmış dereotu ve zeytinyağı ekleyip iyice karıştırın. Patatesli karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp , baş parmağınız yardımıyla içini oyup servis tabağına yerleştirin. Diğer tarfta rendelediğiz havuçları bir miktar zeytinyağında soteleyin. Havuçları patateslerin içine doldurup üzerine yoğurt dökün.

orjinaltarif tık

1 yorum:

Tespih Taneleri... dedi ki...

Patatesli herseye bayilirim, deneyecegim insallah...
Sevgiler

 

blogger templates | Make Money Online